top of page

Lesaanbod

Hier vind je meer informatie over ons huidige lesaanbod

Training 1
sjoerd_edited_edited_edited.jpg

Zwaardvechten

In de lessen van Blackshield Fightschool leer je op een veilige en beheerste manier een zwaard en schild te hanteren. Zodra je deze combinatie goed genoeg beheerst zullen we je, indien je dat wilt, de optie geven om ook andere wapens naar keuze in te gaan zetten zodat je je eigen vechtstijl kan ontwikkelen.

We maken tijdens de lessen gebruik van stalen zwaarden en andere wapens. Dit zijn replica's uit de Vikingperiode. Deze zijn uiteraard niet scherp zodat we ze veilig kunnen gebruiken. 

Blackshield Fightschool verzorgt zwaarden en schilden tijdens de lessen die je kunt gebruiken. De verplichte handschoenen, knie- en elleboogbescherming kun je tijdelijk van ons lenen. Deze dien je na een maand zelf aan te schaffen. Hierbij kunnen we je uiteraard helpen via een van onze leveranciers.

Lestijden:

Elke woensdag:       20:00 - 21:30

Elke zondag:            14:00 - 15:30

Zwaardvechten jeugd

Wij zijn nog hard aan het werk om het lesprogramma van de jeugd zo snel mogelijk op te kunnen starten. Spelende wijs leer je met je houten zwaard en licht schild hoe je jezelf verdedigt en kan vechten als een echte viking. Wij zijn van plan om later in 2022 te gaan starten met deze lessen. Meer informatie binnenkort beschikbaar.

 

Weet je al zeker dat je mee wilt doen? Stuur een bericht en dan zorgen wij dat jouw plaats gereserveerd is zodra we starten. 

Bow & Arrow_edited_edited.jpg

Boogschieten

Op dit moment zijn we bezig met het opzetten van de boogschietlessen. Op onze prachtige locatie zullen we dan zowel binnen als buiten lessen gaan verzorgen. Deze lessen worden gegeven met middeleeuwse handbogen en authentieke pijlen.
Wij verwachten hiermee in later in 2022 mee te gaan starten.

Hou onze website en facebook in de gaten voor meer informatie. 

bottom of page